XXIX inci  Gazi Üniversitesi-Teknoloji Fakültesi Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Hayat Poznan Üniversitesi işbirliği Ahşap Teknolojisi, Bölümü Fen-Edebiyat Fakültesi ile düzenlenecek olan Mobilya Endüstrisi Uluslararası Konferans Araştırması” 19-20 Eylül 2019 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecektir.

XXVI kadar inci  yıllık konferanslar Polonya'da düzenlendi. XXVII inci 2015 yılında 12 farklı ülkeden değerli bilim adamlarının katılımıyla XXVIII ile Ankara'da Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen Konferansı inci Polonya'da düzenlenen Konferansı. XXIX inci Mobilya Endüstrisi Uluslararası Konferans Araştırma Mobilya Endüstrisinde tasarım, üretim ve pazarlama stratejileri hızlı değişimler odaklanmaktadır. Bu olay, gelişen ve değişen dünyaya paralel olarak tüm sanayi sektörlerinde bir araya gelecek.

Konferansın amacı, artan tüketici taleplerini çeşitlendirerek karşılamak için akademisyenlerin, endüstri temsilcilerinin ve öğrencilerin mühendislik, makine, imalat, yönetim, malzeme bilimi, restorasyon ve koruma ve döşeme alanındaki deneyimlerini / bilgilerini paylaşmalarını sağlamaktır. ; kullanıcı odaklı, doğal kaynakların verimli kullanımı, çevre dostu yaklaşım, CAD / CAM / CAE, inşaat, tasarım yönetimi, eko tasarım, ergonomi ve antropometri, mobilya endüstrisi, mobilya mekaniği vb.